“Het gebouw en de bewoners bepalen het eindresultaat. Anne-Livine is de tussenpersoon, die beiden in harmonie brengt.”

Anne-Livine

Anne-Livine

INTERIEURARCHITECTEN

Anne-Livine is een klein interieur-architectenbureau en daar hebben we bewust voor gekozen. Persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij de klant en de werf is dan ook onze grootste troef. “Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit” is voor ons dan ook geen leuze, maar zit diep geworteld in onze filosofie.

t'Wit_Huys_014

We zijn vooral gespecialiseerd in restauratie en renovatie van privé-projecten in binnen- en buitenland. Af en toe echter, kan een mooi publiek project ons ook uitdagen. Zowel kleinere opdrachten als totaalprojecten brengen we met dezelfde passie tot een mooi resultaat.

Met meer dan 22 jaar ervaring in het werken met oude materialen en technieken staan we met die onschatbare bagage mee aan de wieg van verschillende afgeleide producten. Onze home collectie hebben we ondergebracht bij het wereldwijd bekende St-Paul Home label.

Elk project is anders. Zowel het gebouw als de bewoners hebben andere noden en behoeften. Het is deze dualiteit, die ons steeds opnieuw uitdaagt en ons drijft om weer iets nieuws te creëren en steeds verder te gaan in de zoektocht naar perfectie en detail. En hiervoor oplossingen te zoeken.


ONS VERHAAL

Na acht jaar het voorrecht te hebben gehad bij Axel Vervoordt de mooiste projecten, lokaal en internationaal, te mogen realiseren werd het voor interieurarchitecte Ann Coen tijd om een eigen stijl te ontwikkelen. En de millenium wende was het perfecte moment om samen met haar echtgenoot Peter Vos een eigen interieurarchitecten bureau op te richten, Anne-Livine.

En toen ging het snel. Een wijnkasteel in de bordeaux, appartementen in Knokke en Monaco, landhuizen, een Amsterdams grachtenpand, een historische vierkantshoeve, maar evengoed tientallen kleinere projecten in binnen- en buitenland werden met veel passie en inzet tot unieke en mooie, warme en gezellige plekken omgetoverd.

t'Wit_Huys_071Ondertussen werden Ann en Peter ook eigenaar van hun eigen projectje. In 2005 werd een historisch Herenhuis van 1875 in Grobbendonk aangekocht.

Het werd helemaal gerestaureerd in z'n oude glorie en omgedoopt tot 't Wit Huys ter Miereyck. Na de officiële opening in november 2013 worden hier de klanten ontvangen, evenementen, tentoonstellingen en workshops georganiseerd.

 Ann is inmiddels ook ondervoorzitter van AiNB, de associatie van Interieurarchitecten van België en ze begeleidt studenten interieurarchitectuur op de Universiteit van Antwerpen.

Uiteraard dat die combinatie en de passie om haar kennis door te geven ook z'n weerslag heeft op 't Wit Huys ter Miereyck. Van architecten infodagen en kook-workshops tot lezingen over natuursteen, comfortsystemen enz... die georganiseerd worden in het "bedrijfspand" van Anne-Livine.


anne-livine